Fakültemiz Dr. Öğretim Üyesi Evrim Koç‘un Ritüel ve Rutinlerden Rota ve Ritimlere Sergisi

RİTÜEL VE RUTİNLERDEN ROTA VE RİTİMLERE SERGİSİ, 30 Kasım 2023 Perşembe günü saat 15.00’da Üniversitemiz Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu, İdari Kat, Fuaye Salonu‘nda açılmıştır.

Sergi, 08.12.2023 Cuma akşamına kadar ziyaret edilebilir.

Etkinlik, Üniversitemiz tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’"nde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Evrim Koç’un üstlendiği “Ritüel ve Rutinlerden Rota ve Ritimlere - Sürdürülebilir Miras Markalaşması Yolunda Çok Katmanlı ve Çok Yönlü Bir Tarihi Kırsal Peyzajı, Toplumda ve Mekânda Keşfetmek ve Tasarlamak: Ayazini (Afyonkarahisar)” isimli proje kapsamında gerçekleştirilmektedir.

Ritüel ve Rutinlerden Rota ve Ritimlere Sergisi kapsamında, mekâna ve topluma ilişkin proje ürünleri görülebilecektir.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2023, Salı