Cnc Ahşap Torna Uygulamaları ve Tasarımları Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde, Endüstriyel Tasarım Bölümü, İç Mimarlık Bölümü ve Schnitzer firmasının ortak organizasyonu ile “CNC Ahşap Torna Uygulamaları ve Tasarımlar” konulu seminer düzenlendi.

Seminerde Schnitzer İşletme Müdürü Ahmet Osman HALİS, CNC tornalarının özelliklerinden, üretim kapasitelerinden ve sektördeki yerine değindi.

Sonrasında sektör hakkında bilgi veren Schnitzer Firma sahibi Umut İNCE, öğrencilere hitaben “bizim size ihtiyacımız var siz neredesiniz? ” diyerek personel istihdamına yönelik ihtiyaçlarından bahsetti. Mobilya ve ahşap ayak tasarılarının önemini anlatan Umut İNCE, mobilya sektörünün tasarıma ve yeniliklere olan gereksinimine değindi. Ayrıca tasarım konusundaki farkındalığı artırmak ve öğrenci ile sektörü buluşturmak amacıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri arasında mobilya ayak tasarımı konusuyla düzenlenen ve 13 Ekim-24 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Schnitzer Tasarım Yarışması” hakkında gelen sorular cevaplandırıldı. Firmanın üretimini gerçekleştirdiği mobilya ayaklarının da tanıtıldığı organizasyon, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman ŞAN, gerçekleştirdiği seminer ve yarışmaya sağladıkları destekten dolayı Schnitzer Firma sahibi Umut İNCE’ye teşekkürlerini sundu ve kendisine Teşekkür Belgesi takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2021, Pazartesi