Fakültemiz Öğrencileri Tübitak’tan 2209-a Araştırma Projeleri Kapsamında Destek Almaya Hak Kazandı

Fakültemiz Öğrencileri TÜBİTAK’tan 2209-A Araştırma Projeleri Kapsamında Destek Almaya Hak Kazandı

TÜBİTAK, Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’nın 2023/2 dönemi kapsamında danışmanlığını Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhterem KOÇ’un yürüttüğü ve Fakültemiz öğrencilerinin yer aldığı “İnce Mermerin İç Mekân Uygulamalarında Kullanımının Araştırılması” ve “Keçenin İç Mekan Tasarımlarında Kullanımının Araştırılması ve Yaygınlaştırılması” projeleri desteklenmeye hak kazanmıştır.

Projelerde görev alan öğrencilerimizi ve  öğretim üyemizi tebrik ediyor, projelerinde başarılar diliyoruz.

TÜBİTAK 2209-A programı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan önlisans ve lisans öğrencisinin/öğrencilerinin hazırladıkları araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat, hizmet alımı giderleri için destek sağlamaktadır. Detaylı bilgi ve başvuru koşulları için  TIKLAYINIZ .

Son Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, Çarşamba