Fakülte Sekreterimiz Nevzat Aslan‘a Veda Töreni

Fakültemizde Fakülte Sekreterliği görevini yürüten ve emekliye ayrılan Nevzat Aslan için akademik ve idari personelin katılımıyla veda töreni düzenlendi.

Mimarlık Fakültesinde düzenlenen törende Dekanımız Prof. Dr. Osman ŞAN  1992-2020 yılları arasında Üniversitemizin çeşitli birimlerinde görev yapan Nevzat ASLAN’ a '' Üniversitemizde ve Fakültemizde uzun yıllar yapmış olduğu Fakülte Sekreterliği görevindeki  emek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum’’ dedi.

Nevzat ASLAN’ da ‘’Burada bulunmaktan, Devletime, Milletime ve Üniversitemize hizmet etmekten onur ve mutluluk  duyduğunu ayrıca birlikte görev yaptığım çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum ’’ dedi.

Konuşmaların ardından Dekanımız Prof. Dr. Osman ŞAN, Nevzat ASLAN ’a Fakültemize yapmış olduğu hizmetlerin anısına teşekkür plaketi takdim etti ve çeşitli hediyeler sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2020, Salı