15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü İç Mimarlık Bölümü Proje Sergisi

Fakültemizin  İç Mİmarlık bölümü öğrencileri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla bir sergi düzenlemiştir.

Sanal ortamda hazırlanan ve fakültemizin akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar ve Öğr. Gör. Turgut Kalay’ın danışmanlığında hazırlanan sergide, İç Mimarlık bölümü birinci ve ikinci sınıfında öğrenim gören öğrencilerimiz, çeşitli iç mekan tasarımlarından oluşan eserlerini 15 Temmuz’un anlam ve önemine uygun mesajlarla hazırlayarak paylaştılar.

Bu anlamlı günde Fakültemizden yapılan açıklama şöyledir; “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün dördüncü yıl dönümünde şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehitlerimizin canı pahasına savundukları Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır''.

Sergiye ulaşabileceğiniz Instagram adresi için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2020, Pazartesi