Fakültemiz İlk Mezunları İçin Coşkulu Mezuniyet Töreni

10 Haziran 2022 tarihinde düzenlenen Mezuniyet Törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hasan GÖÇMEZ, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Osman ŞAN, Fakültemiz Kurucu Dekanı Prof.Dr. İskender IŞIK, Mühendislik Fakültesi önceki Dekanı Prof.Dr. İ.Göktay EDİZ, fakültemiz öğretim elemanları, veliler ve öğrenciler katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı, ardından Dekanımız Prof.Dr. Osman ŞAN’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Fakültemizin ilk öğrencilerini mezun etmenin onurunu yaşadığını ifade eden Prof.Dr. Osman ŞAN, mezun olma başarısı gösteren tüm öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki hayatlarında başarılı olmalarını temenni ettiğini belirtti. Fakültenin ilk mezuniyet töreninin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Fakültemiz Kurucu Dekanı Prof.Dr. İskender IŞIK’a fakültemize vermiş olduğu katkılarından dolayı Fakültemiz Dekanı tarafından plaket takdim edildi. Onur konuğu olarak davet edildiği mezuniyet töreninde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Prof.Dr. İskender IŞIK, mezun olan öğrencileri tebrik etti.

Ardından Fakültemizi birincilikle bitiren öğrencimiz Vedat OKŞUL mezun olan arkadaşları adına konuşmasını yaptı. Vedat OKŞUL yaptığı konuşmada içinde bulunulan dönemde ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaçlarının ve sorumluluklarının farkında olduklarını, ülkemizin sayılı üniversitelerinden biri olan Dumlupınar Üniversitesinden iç mimar olarak mezun olmanın ve hayata bir adım önde başlayacaklarını hissetmenin onur verici olduğunu ifade etti. Bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm hocalarına ve ailesine minnettarlığını ifade etti.

Fakültemizi birincilikle bitiren öğrencimize plaketini ve başarı belgesinin takdim etmek üzere davet edilen Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hasan GÖÇMEZ, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, ülkemizin refahı için öğrencilerimizin bilim alanında daha çok çalışarak akademik başarılarını daha yüksek seviyelere taşımalarını temenni ettiğini belirtti.

Derece ile mezun olan öğrencilerimize plaketleri ve başarı belgeleri akademik personelimiz tarafından takdim edildi.

Büyük bir coşku içinde geçen mezuniyet törenimiz Fakültemiz öğrencilerinin oluşturduğu Müzik Grubu tarafından yaşatılan canlı müzik şöleni ve mezuniyet sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizin keplerini havaya atmalarıyla son buldu. Neşe, sevinç, ayrılık hüznü ve mutlulukla geçen mezuniyet törenine ev sahipliği yapan Fakültemizde gururlu anlar yaşandı.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2022, Perşembe