Fakültemizde Akademik Teşvik Tebrik ve Akademik Yükseltme Töreni Yapıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2021 Akademik Teşvik sonuçlarını açıklamasının ardından Fakültemizin başarılı akademisyenleri için Akademik Teşvik Tebrik Töreni ve Fakültemize yeni atanan öğretim üyeleri için Akademik Yükseltme Töreni, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Kazım UYSAL, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hasan GÖÇMEZ, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Osman ŞAN ve Fakültemiz akademik personelinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof.Dr. Osman ŞAN, Fakültemiz bölümleri ve akademik personeli hakkında bilgilendirmede bulunduktan sonra akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerinin başarısını kutladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Kazım UYSAL 2021 yılında akademik çalışmalarından dolayı Akademik Teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerini kutladığını belirterek bilimsel çalışmaları arttırarak devam ettirmeleri temennisinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü, Fakültemiz öğretim üyelerinden akademik teşvik almaya hak kazanan Prof.Dr. Arif GÖK,  Dr.Ögr. Üyesi Elif ÖZDOĞLAR, Dr.Ögr.Üyesi Çağrı YALÇIN ve Dr.Ögr. Üyesi Merve BULDAÇ’a teşekkür belgelerini takdim etti.

Teşekkür belgelerinin takdiminin ardından Fakültemize yeni atanan Dr.Ögr. Üyesi Ahsen ÖZTÜRK ve Dr.Ögr. Üyesi Evrim KOÇ’a Üniversitemiz Rektörü tarafından cübbeleri giydirildi.

Tören fotoğraf çekimi ile beraber sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2022, Cuma