DPÜ Mimarlık Fakültesin‘de Akademik Yükseltme Töreni

DPÜ Mimarlık Fakültesin’de Akademik Yükseltme Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde görev yapan öğretim üyelerimiz için akademik yükseltme töreni gerçekleştirildi.

Fakültede Covid-19 tedbirlerine uyularak düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım UYSAL, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer GAVAS, Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Osman ŞAN ve öğretim üyelerimiz katıldı.

Törende konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Osman ŞAN ve Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım UYSAL, Fakültemizin kuruluşundan itibaren akademik yükselmeye hak kazanan tüm öğretim üyelerimizi kutlayarak başarılarının devamını dilediler.

Fakültemizde görev yapan öğretim üyelerinin tümü akademik yükselmeye hak kazanmış olup, törende Doçent ünvanına yükselen Fakültemiz öğretim üyesi Arif GÖK ile Dr. Öğr. Üyesi unvanına yükselen öğretim üyelerimiz Elif ÖZDOĞLAR, Merve KARAOĞLU CAN, Merve BULDAÇ, Eray ŞAHBAZ, Dilcu GÖNÜL ve Muhterem KOÇ'a cübbeleri Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım UYSAL tarafından giydirildi ve öğretim üyelerimize günün anısına hediyeleri sunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2020, Perşembe