Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Şenol Anısına İç Mimarlık Bölümü Dönem Sonu Sergisi

Fakültemiz  İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen sergi 09 Mart 2020 saat 20:00'de  Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Osman Şan tarafından Şehrimiz, Üniversitemiz ve Fakültemiz adına iyi dilek ve temennilerle açıldı.15 Mart 2020 tarihine kadar devam edecek olan sergimiz Sera AVM desteğiyle Sera AVM sanat galerisinde gerçekleşmektedir. Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nün üniversitemiz kampüsü dışında gerçekleştirdiği ilk sergisi olup İç Mimarlık Bölümü kurucu öğretim üyelerinden 2019 yılında genç yaşta aramızdan ayrılan sevgili hocamız Dr.Öğr.Üyesi Süleyman ŞENOL anısına ithaf edilmiştir.

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof Dr Osman Şan, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Çağrı YALÇIN ve Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Elif ÖZDOĞLAR, Güzel Sanatlar Fakültesi El Sanatları/Takı Tasarım Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Haldun ŞEKERCİ ve yine Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Turgut KALAY tarafından küratörlüğü yapılan ve organizayonu tamamlanan sergi ile halkımızla, kentimizde yeni kurulan mimarlık fakültesini tanıştırmak ve yakınlaştırmak amacı güdülmüştür. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü 1. Ve 2. Sınıf öğrenci işlerinden oluşan karma sergide çeşitli karakalem çalışmaları, proje paftaları, üç boyutlu birim tekrarları, atık malzemelerden üretilmiş oyuncak, ürün ve aydınlatma tasarımları sergilenen eserler arasındadır.

Sergide İç Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri ile dersleri yürüten öğretim elemanlarından Dr.Öğr.Üyesi Çağrı YALÇIN, Dr.Öğr.Üyesi Elif ÖZDOĞLAR, Dr.Öğr.Üyesi Haldun ŞEKERCİ, Dr.Öğr.Üyesi Merve Karaoğlu CAN ve Öğretim Görevlisi Turgut KALAY’ın atölyelerine ait öğrenci çalışmalarına yer verilmiştir. Sergi açılışına üniversitemiz Öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarından Onur Hami BİNGÖL, Samet Giray TUNCA, Eray ŞAHBAZ, Selda MANT MENAY, Selma ŞAHİN ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Mercan ÖZTEKİN, Dr.Öğr.Üyesi Süleyman ŞENOL’un kıymetli ailesi, Kütahya halkı, sivil toplum kuruluşları, üniversitemiz öğrencileri ve çok sayıda davetli katılım göstermiştir. Ülkemizi ve bizleri de yasa boğan şehit kardeşlerimiz nedeniyle sergi öncesinde herhangi bir kutlama gerçekleştirilmemiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, Cuma